Meer resultaten voor chatten anoniem nl

 
chatten anoniem nl
 
Ouders kunnen chatten met GGD regio Utrecht Utrecht.
Naast de al bestaande informatiekanalen zoals een inloopspreekuur, telefonisch spreekuur, email en app wil de GGD regio Utrecht beter aansluiten bij de wensen van ouders en kinderen. De chat is anoniem en daarmee laagdrempelig in gebruik. Ouders kunnen op de chat terecht voor bijvoorbeeld vragen over voeding, vaccinaties, slaapproblemen en driftbuien, maar ook over de ontwikkeling van hun kind en de schoolkeuze. De chat is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via www.ggdru.nl/chatten. Bij de JGZ ouderchat een samenwerking tussen GGD Amsterdam en GGD regio Utrecht chatten jeugdverpleegkundigen uit beide regios zij aan zij met ouders uit zowel regio Amsterdam als regio Utrecht.
Chatten, leuk maar.Pas op!
Chatten met een onbekende kan alleen wanneer het kind deze onbekende zelf heeft toegevoegd aan de contactenlijst. Deze manier van chatten is dus een stuk veiliger dan chatten in een chatbox. Maar het is niet anoniem en dat vinden sommige kinderen toch jammer.
onlineconsultatie.nl chat hulp, online psycholoog, anoniem chatten.
Toen ik hoorde van Online Consultatie en het platform heb ik mij direct aangemeld. Ik vind het een zeer goed initiatief. De drempel is zeer laag, het werkt eenvoudig en het is niet duur. Wat is dit een goed initiatief!
Chat met de politie vraaghetdepolitie.nl.
Je kunt met de politie chatten. Zo krijg je persoonlijk antwoord op vragen over veiligheid of krijg je hulp bij het oplossen van je probleem. Misschien wil je weten wat je moet doen als je naaktfoto ongewenst online staat, of als daarmee wordt gedreigd.
Chat anoniem met anderen Meld je gratis aan op Appmetmij.nl.
Ontmoet ook mensen anoniem. Anoniem mensen ontmoeten. Anoniem mensen ontmoeten. Je naam mag enkel uit letters en/of cijfers bestaan. Hoe werkt appmetmij.nl. Lijkt het je leuk om met iemand te praten waarmee je nog nooit eerder een woord hebt gewisseld?
Home De Kindertelefoon.
Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Lees onze huisregels Meer over privacy. Elke dag van 11.00-21.00 uur. Gesprekken duren meestal niet langer dan 30 minuten, omdat het vaak druk is en we zoveel mogelijk kinderen willen helpen. Ik voel me.: Forum Spreekbeurt of werkstuk Meedenken Huisregels Meldknop.nl. Bel gratis en anoniem 0800 0432.
Chat 99gram.nl, alles over eten, gewicht en uiterlijk.
De chat is gratis en anoniem. Maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur en. Maandag tot en met vrijdag van 19.00 uur tot 21.00 uur. Op de eerste maandag van de maand, kun je chatten met ervaringsdeskundige Japke.
113 ik denk aan zelfmoord.
Wil je nú anoniem met iemand praten? Bel of chat met één van onze deskundige vrijwilligers. Overleg een keer met een van onze psychologen over jouw zelfmoordgedachten. Start een online therapietraject met een vaste psycholoog en chat, bel of mail gratis en anoniem.
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom in onze chat.
Omdat je anoniem bent en dat ook wilt blijven ben voorzichtig met het geven van jouw prive gegevens. Bij onze huisregels vind je info over veilig chatten.Uit ervaring zijn enkele regels en tips opgesteld. Het is je eigen verantwoording welke info je zelf geeft.De chat kan niet aansprakelijk worden gesteld. Chatten met respect.
Anoniem chatten met Facebook Rooms nu ook in Nederland mogelijk.
Iedereen in Rooms kan zelf een nickname kiezen die in de chatrooms gebruikt wordt. Inloggen via Facebook is niet nodig. Anoniem is dus echt anoniem. Geschikt voor: iPhone. Bekijk de nieuwste iOS-functies voor iPhone en iPad. Ontdek iOS 12. Anoniem chatten met Facebook Rooms nu ook in Nederland mogelijk.

Contacteer ons