Zoeken naar praat anoniem met mensen

 
praat anoniem met mensen
 
4 voor 12 Hoe kan je helpen.
Kinderen en jongeren kunnen voor een gesprek terecht bij AWEL. AWEL is bereikbaar via telefoon 102, chat, e-mail en een forum, en ook deze hulp is gratis en anoniem. Wil je praten over je zelfmoordgedachten of ben je bezorgd om iemand in je omgeving die aan zelfmoord denkt? Dan kan je contact opnemen met de Zelfmoordlijn via telefoon 1813, chat of e-mail. Preventief aan de slag. Ben je bezorgd dat iemand in je omgeving niet goed in zijn/haar vel zit? Of wil je zelf graag aan je mentale weerbaarheid werken? Je kan ook preventief aan de slag, nog voor het 4 voor 12 is. Fit in je Hoofd, Goed in je Vel is een online coachingsplatform waar mensen hun mentale veerkracht kunnen versterken.
Hoe werkt deze chat? Kom op tegen Kanker.
Met wie praat ik op de chat? Op onze chat praat u met opgeleide medewerkers van de Kankerlijn. Zij staan klaar om te luisteren naar uw verhaal en zorgen, ze zoeken samen met u naar een volgende stap of helpen u op weg naar andere professionele hulpverleners. Hoelang kan ik chatten? Onze chatmedewerker voert één gesprek per keer. Elk gesprek duurt maximaal 40 minuten, zodat er zoveel mogelijk mensen aan bod kunnen komen. 15 minuten vooraleer de chat sluit, wordt geen nieuw chatgesprek opgestart. Kan ik anoniem chatten?
Tele-Onthaal.
Tele-Onthaal pakt uit met een nieuw logo. Een fonkelnieuw beeld beklemtoont de verbindende kracht van luisteren en praten. Dit nieuwe beeldmerk moet nog meer mensen de weg tonen naar de Tele-Onthaal telefoon of chat. Want praten helpt. Wil jij luisteren? Zoek je een uitweg? Elk gesprek is anoniem en gratis.
Home Praten over verlies.
Ben jij ook een dierbare verloren en heb je behoefte om daar met iemand over te praten? Altijd anoniem, vertrouwelijk en met een deskundige vrijwilliger. Chat is offline. Praten over Verlies ook geopend tijdens de feestdagen. Voor mensen die een dierbare hebben verloren, zijn de feestdagen vaak een moeilijke tijd.
Als je je rot voelt Jouw GGD.nl.
Maar heb je ermee te maken, dan is het belangrijk dat je hierover met iemand praat, die je vertrouwt. Als er niemand voor je beschikbaar is, zoek dan professionele hulp, via een docent, schoolarts of huisarts. Je kunt ook anoniem chatten met JouwGGD. Je moet er niet alleen mee blijven rondlopen, zeker als een normale dip niet overgaat. De meeste mensen krijgen vroeg of laat een keer te maken met depressieve klachten.
Chatrandom met mensen uit Nederland.
Praat anoniem in een van onze chatboxen of zoek een leuke relatie op onze gratis datingsite. Op NLchat.nl kan je chatten met vreemden zonder inschrijving. Ontmoet gezellige mensen uit jou omgeving of chat met mensen uit heel Nederland en België.
Veilige en gratis chatbox zonder registratie, kom chatten op de chat! Tjat.nl.
Je blijft dus altijd anoniem bij Tjat.nl chat. Chatten op de Tjat.nl chatbox chat is altijd gratis. Zowel als gast en als lid kan je prive chatten met alle andere chatters met of zonder profiel. Door registratie word je lid.
Praten over seksueel misbruik seksualiteit.be.
Of je kan er anoniem chatten. Jongeren met misbruikervaringen kunnen telefonisch contact opnemen met het gratis nummer van Child Focus op 116 000 of anoniem chatten op nupraatikerover.be, waar medewerkers van het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling je verder helpen. Hoe reageer je als iemand je vertelt over seksueel misbruik?
Home Chillplanet.
Dat betekent dat je ongestoord veilig kan chatten. Op chillplanet zien we graag dat mensen elkaar met respect behandelen. Ook word er door chillplanet admins of mods goed gekeken naar dat er niemand gepest word. De chatbox bestaat sinds 2016 september en we blijven bezig met ontwikkelingen en aanpassingen. Chatten met vreemden. Chatten met vreemden is waar het hier om gaat. Alle jongens, meiden, dames en heren zijn hier welkom. Vertel over jezelf en praat mee met de rest!
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Veel mensen denken op een vreemde manier. Hoe kom ik over op de andere persoon en hoe kan ik beter overkomen. Beter is echter om te denken vind ik die andere persoon wel leuk of praat ik liever met een ander.

Contacteer ons