Resultaten voor praat anoniem belgie

 
praat anoniem belgie
 
Object moved.
AA Vlaanderen.
AA Vlaanderen biedt je een vernieuwde website aan, en ook de hulp van 338 groepen met wekelijks 410 vergaderingen, je vindt ons overal. Het Algemeen Dienstbureau ADB is gesloten op donderdag 10 en vrijdag 11 mei. Telefoon en e-mailpermanentie blijven gegarandeerd.
OverlegBelgiƫ: Wikipedia.
Zou me wreed verbazen, maar allez, we gaan daar hier niet over zeveren, toch een straatje zonder einde, als belgie ophoudt te bestaan zal dat eerder zijn omdat het opgaat in europa dan omdat het nog verder opgedeeld gaat worden.
Gokken, kansspelen, gokproblemen, gokverslaving, minderen of stoppen met gokken online zelfhulp.
TEST JEZELF Info voor partners, familie, Forum, FAQ. KLIK HIER Minderen of stoppen met gokken? Gratis en anoniem deelnemen aan een online zelfhulpprogramma. Bepaal zelf je doel. KLIK HIER Minderen of stoppen met gokken? Gratis en anoniem deelnemen aan een online begeleidingsprogramma.
Het geheim van Belgisch bier EOS Wetenschap. facebook. twitter. youtube.
Maar daar praat ik niet over. Aerts: De wetenschappelijke verklaring voor de kwaliteit van het Belgische bier beperkt zich echter niet tot de chemische componenten van het bier en het brouwproces. Die kwaliteit heeft ook te maken met minder voor de hand liggende zaken zoals de vorm van het glas en het logo.
ultratop.be ULTRATOP BELGIAN CHARTS.
All rights reserved. Belgi Walloni Australi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland. Ultratop on OK Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden.
Home Similes.
Wie zorgt, praat mee. In een goede zorgrelatie is er open communicatie tussen wie psychisch kwetsbaar is, de hulpverleners en de betrokken gezins en familieleden. Sluit je aan bij onze familievereniging. Similes is de vereniging van en voor mensen die zorg dragen voor iemand die psychisch kwetsbaar is. Wij bieden begrip, informatie, advies en alle steun die nodig is om het beste te halen uit die bijzondere zorgrelatie. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Jij bent een kei! Luister en advieslijn. Heb je een vraag? Behoefte aan een luisterend oor? Bel de luister en advieslijn elke werkdag tussen 10u en 12u. Bel 016 244 200. Mail je vraag. Steeds een antwoord op maat. Anoniem en betrokken.
Druglijn.be.
Bij De DrugLijn kan je terecht met al je vragen over drank, drugs, pillen, gamen en gokken. Voor informatie, een eerste advies of voor adressen voor hulp en preventie. Anoniem, objectief en zonder te oordelen of veroordelen. Volg ons via.
Praat over Pesten.
Praat, mail of chat erover. Schrijf neer hoe je je voelt. Zorg ervoor dat je niet alleen bent. Geef jezelf niet de schuld. Spreek met de ander af, dat deze niets doet zonder dat jij het weet. Wees alert op het internet. Als je het echt niet meer ziet zitten, kan je bij Tejo terecht voor een kortdurende therapie. Nu bijna iedereen over een GSM of computer beschikt, bestaan er heel wat nieuwe vormen van pesten. Waar er vroeger vooral verbale en fysieke agressie werd gebruikt, zetten jongeren nu hun gsm en het internet in om hun slachtoffer aan te pakken. Dit noemen ze met een mooi woord cyberpesten. Op die manier kunnen ze anoniem blijven en wordt het moeilijker om hen in de gaten te houden.
Chat.be: Chat met Vreemden.
Op deze chatsite kan je nieuwe mensen leren kennen of met bekende chatten. Je kunt hier chatten met vreemden die opzoek zijn naar spanning of alleen een leuk gesprek! Je kan zijn wie je wilt zijn op chat.be, dus anoniem chatten is mogelijk.

Contacteer ons